LEDERBREV: Dropp nachspielet eller ha pepperspray og sex-avtale i lomma!


Leder i Lucifers datter; Geir Ståle Skjerve

LEDERBREV: DROPP NACHSPIELET-eller ha sexavtale i lomma!

Først vil jeg rose alle de som bidrar til friske diskusjoner på vår FB-gruppe og side.
Vi har fått mange “nye” som deler sin historie eller kommer med viktige råd til andre,
og vi ser viktig informasjon sakte men sikkert komme ut til flere.
Takk til dere alle, og en ekstra stor takk til dere som har støttet oss slik at vi har får gjennomført jobben vi gjør. Det er dere å takke for at vi har to representanter på seminar i Oslo om foreldrefremmedgjøring og barnas beste. Dette er kunnskap vi kommer til å dele med dere.

Vi har hatt en fantastisk sommer i Norge i år.
Rekord-tempraturer har gitt et yrende liv på uteplasser, festivalene rundt omkring i Norge har vært utsolgt og campingplassene har vært fullbooket med feststemte mennesker. 
Vi hører fra politiet at det har vært oppblomstring i fester, alkohol og
beslag av narkotiske stoffer. 
I takt med økende festing og rusbruk kommer forferdelige rapporter om vold og voldtekter.
Kampanjen “Emilie(18)-Er det du som kledde av meg?” fra Overgrepsmottaket i Østfold ble sett 520 000 ganger på 20 timer, og politiet`s KJERNEKAR har gjenntatte ganger blitt delt på KRIPOS sine nettsider.
Politiet har store problemer med å følge opp anmeldelsene, og vi ser et ekstremt godt eksempel på det når vi leser om Benedicte fra Svelvik som ble overfalt og forsøkt voldtatt 200 meter fra sitt hjem. I Benedicte`s blogginnlegg leser vi at mannen ble pågrepet, men løslatt dagen etter UTEN besøksforbud..Et nytt overgrep mot Benedicte altså!
Skal man tro politiets statistikk  er en typisk voldtektsmistenkt norsk mann, ruspåvirket og han voldtok på fest.

MISTEKT/SIKTET I VOLDTEKTSSAKER:
78%  er Norsk statsborger
70%  er tidligere mistenkt/siktet/straffet i andre saker
58%  var påvirket av alkohol/rusmidler 
74%  av sakene oppklares ikke
KILDE: OSLOPOLITIETS ÅRSRAPPORT 2014

I lys av den nydelige sommeren, rapportene fra politiet og de forferdelige voldtektshistoriene fra kvinner har vi en annen epedemi en voldtekt over landet.
Lucifers datter -Kvinnelige psykopater har i løpet av sommeren fått en stor økning av mailer og telefoner fra fortvilte menn som har fått falske anklager om voldtekt. 
Selv om jeg føler et ansvar for å følge opp med tett rådgivning og støtte har vi ikke kapasitet til så tett oppfølging som vi gjerne skulle ønsket. Vi har vært nødt til å lage en prioriteringsliste.
Allikevel har det vært et enkelt valg å prioritere flest mulig av disse sakene, selv om det går på bekostning av andre viktige saker.
Jeg, som mann og far, kan ikke tenke meg et større mareritt en å bli utsatt for slike falske anklager.  Voldtekt er en forferdelig forbrytelse, men det er også noe av det verste man kan bli feilaktig bli anklaget for.
Nå skal jeg ikke komme innpå flere saker, men for å vise at det er ikke bare kvinner som blir utsatt for overgrep slik Benedicte fra Svelvik ble, vil jeg kort fortelle om en sak som nå nettopp ble henlagt.
Mannen i 30 årene ble pågrepet på arbeidsplassen i starten av juni da en kvinne i slutten av 20 årene anmeldte voldtekt. Da han kontaktet oss hadde han vært i avhør der han benektet hele situasjonen. I følge kvinnen hadde han vært på nachspiel hos kvinnen der han først hadde forlatt boligen da festen var ferdig, men returnert kort tid etter. Hun beskrev at han tvang seg inn i boligen for så å utføre en grov voldtekt.
Politiet tok kort tid etter avhør av de to å forandret mannens status fra “mistekt” til “siktet”,
og ble fortalt at han burde ha advokat da han nå var “siktet” for grov voldtekt.
I slutten av juli kom bomben, kvinnen innrømte først til et familiemedlem at hun hadde funnet på alt. Familiemedlemmet rapporterte dette til politiet. Kvinnen innrømte kort tid etter til politiet at hele saken var løgn.
Saken ble henlagt fra politiets side. Men det ble også anmeldelsen om falske anklager fra mannens side.
Altså her har vi en sak der politiet sitter på en innrømmelse om falske anklager om voldtekt, men som velger å ikke bruke ressurser på å straffeforfølge en så alvorlig sak. 
I et lite samfunn som denne mannen bor i så har denne saken påført ham enorm belastning sosialt og personlig, men politiet utsetter ham for nok et overgrep.

Nå har jeg allerede fortalt at det er mange menn som har tiltaler der de sverger på at de enten ikke har utført noen voldtekt da de enten trodde de hadde frivillig sex, eller sverger på at de aldri har rørt vedkommende. For oss i Lucifers datter gir det et signal på at det har skjedd en fryktelig utviklig på forståelse og respekt mellom menn og kvinner.
For en tid tilbake da det ble lansert sex-kontrakter fra Svergie lo mange, og jeg skal innrømme at jeg syntes det var “litt småkomisk” å komme med en slik ide. Nå er jeg ikke sikker på at det var en så fryktelig dum ide lenger. Jeg tror det faktisk kan være viktig ettersom forståelsen mellom rett og galt samt ja og nei er blitt så ulik mellom menn og kvinner som den nå har blitt.
Jeg trodde heller ikke at jeg skulle tenke tanken på å sende med pepperspray i veska til min kone når hun skal ut med venninner, men altså nå har jeg faktisk gått til innkjøp av det.
Vi har altså et samfunn i forandring der respekten for det annet kjønn har nådd bunnen.
Psykisk syke menn krever en bit av kvinner uten samtykke, og psykopatiske kvinner kommer med falske anmeldelser om vold og voldtekt.
Ikke bare påfører disse to gruppene samfunnet enorme kostnader,
men de påfører andre mennesker store lidelser gjennom at kvinner som har opplevd voldtekt eller vold ikke blir trodd og prioritert samt at menn som opplever falske anklager får sine liv like ødelagt som om de har blitt utsatt for en voldtekt. Likeledes finner ikke politi og påtalemyndighet rom til å straffeforfølge falske anklager.

Jeg vil ikke se flere av mine “brødre” lide slik jeg har sett nå denne sommeren, og jeg vil  anbefale alle kvinner og menn om å ta de forhåndsregler de kan.
Selv om noen vil påstå at jeg kanskje både overdriver og har blitt paranoid så vil jeg allerede nå parrere med at ingen av disse jeg har nevnt tenkte tanken da de dro på byen at de skulle bli forsøkt voldtatt eller skulle bli pågrepet for falske anklager om voldtekt.
Vi har kommet til en tidsalder i menneskets utvikling der jeg anbefaler å  DROPPE NACHSPIELET!

mvh 
Admin og leder i Lucifers datter
Geir Ståle Skjerve

Støtt gjerne Lucifers datter-fokus på kvinnelig psykopati

Følg oss HER på Facebook
INSTAGRAM: Lucifersdatter
Email: [email protected]

 

1 kommentar
  1. Om jeg er på uteplass i Lillehammer eller Oslo så prøver jeg meg ikke på kvinner.. Sjansen for at man går slukøret tilbake til plassen man satt er ikke det verste, men har opplevd flere ganger når jeg har bydd en kvinne på en drink å bli latterliggjort… Jeg er kanskje ikke noen casanova, men jeg er aldri ufin eller gjør narr av noen andre, så jeg er sikker på at jeg ikke fortjener å bli gjort narr av..
   Å ja, det er mange idiotiske menn der ute som ikke tåler et nei eller ikke skjønner at det er voldtekt å ha sex med en sovende kvinne, og disse er svin! Men når sjansen for falske anklager er så stor når man ikke gjør hva en Norsk bortskjemt kvinner befaler gidder man faktisk ikke mer…Jeg ville ALDRI en gang til fått barn med en Norsk kvinne..Den siste kvinnen fikk meg stemplet som voldelig og ordnet besøksforbud mot både henne og vårt felles barn.. Da dro jeg KUN opp til vår felles bolig uka etter det var slutt da vi hadde avtalt at jeg skulle hente noe klær da hun hadde i en uke nektet meg andre klær en de jeg sto og gikk i..I tillegg hadde hun overført alle pengene på min konto og vår felles konto til sin konto, jeg var blakk, sulten og møkkete..Da jeg kom til boligen sto hun der med vårt felles barn på hånda, gjorde narr av meg “se hvordan papan din ser ut..” lo ekkelt, og da jeg allikevell valgte å bare snu å gå, ropte hun jeg bare skulle komme inn å ta en dusj og pakke en bagg..Når jeg sto i dusjen ble jeg pågrepet av politiet! to politimenn holdt meg i hver sin arm,jeg sto der baken, mens min ex hadde det skuespillet der nabokona kom å hentet barnet, mens jeg sto der som et spørsmålstegn..Da ex kona mi kom inn var hun rød rundt halsen og hadde en kul i panna (!!!!) Jeg ble tiltalt for vold, og ikke bare det, jeg hadde kvalt henne mens barnet satt på fanget i fanget hennes,,,,,, HURRA FOR MEG!!!
   Jeg satt på cella, og ble kalt det ene og det andre AV politiet.. Nå fikk den jævla kjerringa meg til å fremstå som slem mot moren da hun ar blå og gul(skallet seg i veggen!!) men tror poitiet det-skriver de det i rapporeten!! NEI.. Men tror de virkelig jeg trur meg inn for å dusje!!!
   Det var faktisk MITT hus i utgangspunktet, og det var da hun reagerte med å skaffe besøksforbud da jeg kom tilbake å ga henne om at nå skulle jeg ha tilbake huset mitt..
   SÅ HVORFOR HA NOREKE KVINNER????
   DE ER BORTSKJEMTE; ONDSKAPSFULL; OG EGOSENTRISKE TIL BEINET!!!
   MENN HAR FAKTISK MYE MER EMPATO OG GODHET I SEG:::SÅ MEGE KVINNER ELSKER DETTE SYKE GAMET::SKJÆP DERE “KVINNER”” Er ikke utseesnde som gjelder, det er integritet og ærlighet..Å i mine øyne mangler ALT for mange kvinner dette i Norge!!
   Satser på kjærligheten kommer når dn kommer, men skalman gamble prøv finn den blandt bortskjemte norsker!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg